سالاد سیب زمینی و انگور، نوعی سالاد الویه است!

خلاصه خبر : شما می توانید مواد دلخواه خود را به آن اضافه کنید. به دلیل شباهت این سالاد به سالاد الویه می توان به جای انگور از نخود فرنگی یا تخم مرغ رنده شده استفاده کنید.

وب‌سایت من آشپزم: شما می توانید مواد دلخواه خود را به آن اضافه کنید. به دلیل شباهت این سالاد به سالاد الویه می توان به جای انگور از نخود فرنگی یا تخم مرغ رنده شده استفاده کنید. مواد لازم
سیب زمینی متوسط ۴ عددانگور درشت ۱۰ عددسیب ۱ عددگردو ۶ عددسینه مرغ پخته و برش زده شده ۱۰۰ گرمکرفس ۳/۴ ساقهسس مایونز ۱/۲ فنجانماست‏ ۲ قاشق سوپ خوریسس خردل ۱ قاشق چای خوریفلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خورینمک و فلفل به مقدار لازمروغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری  سالاد سیب زمینی و انگور
طرز تهیه  
1. ابتدا قابلمه را آب کرده و روی حرارت قرار دهید؛ سیب زمینی ها را شسته و درون آب به مدت نیم ساعت قرار دهید تا بپزد؛ سپس آنها را آبکش کرده و پوست شان را بگیرید و روی تخته آشپزی به صورت مکعب های مساوی برش بزنید. سیب زمینی ها را درون ظرف ریخته و به آن روغن زیتون، نمک و فلفل را اضافه کنید.
2. انگور ها را از وسط برش زده و همراه سیب های سفید مکعبی شکل و گردوهای خرد شده درون کاسه بریزید. در همین زمان؛ ساقه های کرفس را روی تخته آشپزی ساتوری کرده و همراه مرغ خرد شده روی مواد بریزید.

3. وقت آن رسیده تا سس را برای سالاد درست کنید. سس مایونز را همراه با مقداری سس خردل مخلوط کرده و به آن ماست و فلفل سیاه را اضافه کنید و با یک چنگال آن را هم بزنید. برای سرو سالاد سس را روی مواد بریزید.


کلمات کلیدی: سالاد سیب زمینی و انگور سالاد
  • برترین ها - oo آشپزی