خلاصه خبر : خرماهای بدون هسته را چرخ یا له کنید و کره را کمی روی حرارت آب کنید و ماست را با بیکینگ پودر، زعفران و کره آب شده مخلوط کنید.
چاشنیک:
زمان پخت : 25 دقیقهنوع غذا: شیرینی و دسرزمان آماده سازی مواد: 250دقیقه
مواد لازم مناسب برای 8 تا 10 نفر:
آرد سفید : نیم کیلو کره گیاهی : 250 گرم ماست : 250 گرم نمک : یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری خرمای بدون هسته : نیم کیلوگرم پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد : از هر کدام دو قاشق غذاخوری دارچین : یک قاشق چای خوری زعفران آب شده : یک قاشق مرباخورینان خرمایی؛ سالمترین شیرینی
طرز تهیه:
1- خرماهای بدون هسته را چرخ یا له کنید.
2- کره را کمی روی حرارت آب کنید.
3- ماست را با بیکینگ پودر، زعفران و کره آب شده مخلوط کنید.
4- آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم زنید. خمیر را خوب ورز دهید. خمیر را در یک ظرف که در آن را پوشانیدهاید، خارج از یخچال (جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت 2-1/5 ساعت قرار دهید.
5- بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید. شیرینیها را میتوانید به هر شکل که دوست دارید، درست کنید.
6- شیرینیها را در سینی فر چیده و به مدت 25-20 دقیقه، در درجه حرارت 340 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر قرار دهید.
7- در صورت تمایل میتوانید مقداری کنجد روی شیرینیها بپاشید. در ضمن میتوانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط کنید، در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را کنجد بپاشید.
کلمات کلیدی:
نان خرما نان خرمایی آشپزی