طرز تهیه پودینگ پرتقال خونی

خلاصه خبر : می توانید به جای آب پرتقال خونی، آب نارنگی و یا آب پرتقال شیرین استفاده کنید، در آن صورت به دلیل شیرین بودن میوه، شکر را تا 2 ق سوپ خوری می توانید تقلیل دهید.

سایت سوران:

مواد اولیه :

برای 2 نفر

کره 1 ق غذاخوریوانیل 1 ق چایخورینشاسته ذرت 2 ق غذاخوریشکر 6 ق غذاخوریعسل 1 ق غذاخوریآب پرتقال خونی 2 لیوان
طرز تهیه پودینگ پرتقال خونی

طرز تهیه:

1. برای تهیه این دسر خوشمزه و ساده، نشاسته را در آ پرتقال بریزید و هم بزنید تا در آن حل شود. حالا بر روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید.شکر را اضافه می کنیم.

2. اگر نشاسته گلوله گلوله شد، با قاشق به دیواره ظرف خود فشار دهید تا باز شود.

3. به قدری هم بزنید تا مواد به شکل ماست چکیده روان تبدیل شوند وقتی به این مرحله رسید، وانیل و کره را اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم. حالا عسل را اضافه کرده و هم می زنیم. توجه کنید دیگر شعله خاموش است.

4. در ظرفی که در نظر گرفتید دسر را ریخته و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و خنک شود.

طرز تهیه پودینگ پرتقال خونی

نکات

1. می توانید به جای آب پرتقال خونی، آب نارنگی و یا آب پرتقال شیرین استفاده کنید، در آن صورت به دلیل شیرین بودن میوه، شکر را تا 2 ق سوپ خوری می توانید تقلیل دهید.

2. یک ساعت برای خنک شدن و گرفتن دسر در یخچال کافی است.

طرز تهیه پودینگ پرتقال خونی


کلمات کلیدی: پودینگ پودینگ پرتقال پودینگ پرتقال خونی