ماسه استاندارد آزمایشگاهی DIN EN196-1 NORM EN SAND تولید و توزیع مواد شیمیایی و تجهیزات آزمایشگاهی در تهران +++پارس شیمی نوین +++ تولید و توزیع مواد شیمیایی تهیه و توزیع تجهیز
فروش / خرید بوبین (سولنوید) Solenoid Coil اینسترو سنتر با ارائه تنوع گسترده ای از انواع بوبین / سول ... ت را در سایت www.instrucenter.com فراهم آورده است. برخی بوبین / سولنوید موجود در سایت Instrucenter.c
نفت آمريکا API استاندارد مهندسان مکانيک آمريکا ASME استاندارد تست ومواد آمريکا ASTM استاندارد انجمن ... نفت آمريکا API استاندارد مهندسان مکانيک آمريکا ASME استاندارد تست ومواد آمريکا ASTM استاندارد انجمن
نفت آمريکا API استاندارد مهندسان مکانيک آمريکا ASME استاندارد تست ومواد آمريکا ASTM استاندارد انجمن ... نفت آمريکا API استاندارد مهندسان مکانيک آمريکا ASME استاندارد تست ومواد آمريکا ASTM استاندارد انجمن
برقگیر فنوکس Fanox 02144038255-09122717361-09121181489 ویرا الکتریک Viera Electric نمایندگی رسمی برق ... برقگیر فنوکس Fanox 02144038255-09122717361-09121181489 ویرا الکتریک Viera Electric نمایندگی رسمی برق
سرج ارستر Fanox 02144038255-09122717361-09121181489 ویرا الکتریک Viera Electric نمایندگی رسمی برقگ ... سرج ارستر Fanox 02144038255-09122717361-09121181489 ویرا الکتریک Viera Electric نمایندگی رسمی برقگ
این فرستنده های دما برای استفاده در فرآیند طراحی شده اند. این تجهیزات با دقت بالا، انزوای گالوانیکی ... این فرستنده های دما برای استفاده در فرآیند طراحی شده اند. این تجهیزات با دقت بالا، انزوای گالوانیکی
پرشر سوئیچ آلکو نوعی سوئیچ است که با رسیدن فشار خاصی به ورودی ، تماس الکتریکی ایجاد کرده یا می شکند. ... پرشر سوئیچ آلکو نوعی سوئیچ است که با رسیدن فشار خاصی به ورودی ، تماس الکتریکی ایجاد کرده یا می شکند.
پارامتر اندازه گیری: دما (° C / ° F) نوع سنسور: سنسور دمای NTC داخلی دامنه اندازه گیری: -۳۵ تا +۵۵ ... پارامتر اندازه گیری: دما (° C / ° F) نوع سنسور: سنسور دمای NTC داخلی دامنه اندازه گیری: -۳۵ تا +۵۵
دامنه های رنج 0… 0.6 تا 0… 1600 bar [0 ... 10 تا 0 ... 20،000 psi] محدوده اندازه گیری مورد نیاز برای ... دامنه های رنج 0… 0.6 تا 0… 1600 bar [0 ... 10 تا 0 ... 20،000 psi] محدوده اندازه گیری مورد نیاز برای
منفی ۲۰ درجه سانتیگراد – این چیزی است که بیشتر مردم آن را واقعاً سرد می نامند. اما برای دیگران این ف ... منفی ۲۰ درجه سانتیگراد – این چیزی است که بیشتر مردم آن را واقعاً سرد می نامند. اما برای دیگران این ف
این فرستنده های دما برای استفاده در فرآیند طراحی شده اند. این تجهیزات با دقت بالا، انزوای گالوانیکی ... این فرستنده های دما برای استفاده در فرآیند طراحی شده اند. این تجهیزات با دقت بالا، انزوای گالوانیکی
ترموستات KP یک سوئیچ دمای الکتریکی یا رله تک قطبی با دو فک متحرک(SPDT) است.که می توانند به طور مستقی ... ترموستات KP یک سوئیچ دمای الکتریکی یا رله تک قطبی با دو فک متحرک(SPDT) است.که می توانند به طور مستقی
گیج دما بی متال ویکا از دو نوار فلزات مختلف برای تبدیل دما به جابجایی مکانیکی استفاده می كنند. فلزات ... گیج دما بی متال ویکا از دو نوار فلزات مختلف برای تبدیل دما به جابجایی مکانیکی استفاده می كنند. فلزات
از ویژگی های این چک ولو می توان به موارد زیر اشاره کرد: طراحی با توجه به EN ISO 15761 (API 602). س ... از ویژگی های این چک ولو می توان به موارد زیر اشاره کرد: طراحی با توجه به EN ISO 15761 (API 602). س
گیج دما ویکا از نوع بی متال می باشد که از دو فلز با جنس مختلف می باشند که دما را به جابجایی مکانیکی ... گیج دما ویکا از نوع بی متال می باشد که از دو فلز با جنس مختلف می باشند که دما را به جابجایی مکانیکی
گیج دما ویکا R52 یک ماده همگن را اندازه گیری می کنند. سیستم اندازه گیری باید تا حد ممکن با بدن که با ... گیج دما ویکا R52 یک ماده همگن را اندازه گیری می کنند. سیستم اندازه گیری باید تا حد ممکن با بدن که با
پرشر گیج دیافراگمی ویکا ۴۳۲.۵۰ ترجیحا برای محدوده فشار کم استفاده می شود. از طریق سطح کار بزرگ دایره ... پرشر گیج دیافراگمی ویکا ۴۳۲.۵۰ ترجیحا برای محدوده فشار کم استفاده می شود. از طریق سطح کار بزرگ دایره
پرشر گیج دیافراگمی ویکا ۴۳۲.۵۰ ترجیحا برای محدوده فشار کم استفاده می شود. از طریق سطح کار بزرگ دایره ... پرشر گیج دیافراگمی ویکا ۴۳۲.۵۰ ترجیحا برای محدوده فشار کم استفاده می شود. از طریق سطح کار بزرگ دایره
دامنه های رنج 0… 0.6 تا 0… 1600 bar [0 ... 10 تا 0 ... 20،000 psi] محدوده اندازه گیری مورد نیاز برای ... دامنه های رنج 0… 0.6 تا 0… 1600 bar [0 ... 10 تا 0 ... 20،000 psi] محدوده اندازه گیری مورد نیاز برای
روش حرفه ای برای بررسی دمای غذاهای مختلف در آشپزخانه های تجاری ، پذیرایی ، محیط های تجاری و صنعتی. ت ... روش حرفه ای برای بررسی دمای غذاهای مختلف در آشپزخانه های تجاری ، پذیرایی ، محیط های تجاری و صنعتی. ت